Omgeving

Ontspanning

Shopping

Nederlandse steden: Venlo (10 min.), Roermond (25 min.), Nijmegen (35 min.), Eindhoven (40 min.)
Duitse steden: Duisburg (35 min.), Düsseldorf (45 min.), Oberhausen (45 min.) met o.a. het grootste shoppingcentrum van Europa.

Designer outlet Roermond
Hier heeft u 7 dagen per week, het hele jaar door de gelegenheid om uw lievelingsmerken tot 70 % goedkoper te krijgen. Het Designer Outlet Roermond verkoopt hoogwaardige merkartikelen uit de collectie van het afgelopen jaar en monstercollecties uit de overproductie van eersteklas fabrikanten en internationale designermerken.

Relaxen

Beautycentrum Thermaalbad Arcen
In de baden met thermaalmineraalwater van 35-36 °C, dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron, en het bijbehorend beautycentrum kunt u lichaam en geest heerlijk tot rust laten komen.

Beauty en Sauna Dennenmarken Roermond
Sauna Dennenmarken is een ware traktatie voor lichaam en geest! Het saunacomplex is onlangs volledig vernieuwd en biedt nu nóg meer en betere faciliteiten. De sauna heeft sinds kort alle denkbare faciliteiten in huis. Van Turks stoombad tot whirlpool, van beautysalon tot buitenzwembad en van massageruimte tot Russische buitencabine. Op zomerse dagen kunt u heerlijk uitrusten en vrij zonnebaden op onze royale ligweide. Optimaal genieten, heerlijk laten verwennen. 

En verder…

Pluktuin Grashoek

Hertog Jan Bierbrouwerij in Arcen
De Hertog Jan Brouwerij staat nog altijd op dezelfde plek waar vier bevriende brouwers deze 100 jaar geleden begonnen. Als je dichterbij komt, ruik je de kenmerkende moutlucht. Het bewijs dat in de brouwerij nog altijd Hertog Jan Bier gebrouwen wordt. Ontdek de passie waarmee ons bier wordt gebrouwen. Ruik de hop, proef de mout en natuurlijk het bier. Je bent van harte welkom op onze brouwerij voor een rondleiding. Reserveren kan via de volgende link.  

Kasteeltuinen Arcen
Kom genieten in een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa.

Koeien kijken bij Hoeve de Hei
Hoeve de Hei biedt de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen op de moderne melkveehouderij. De stal is voorzien van een 50m lange loopbrug en geeft u de gelegenheid om het reilen en zeilen in de stal te aanschouwen. 

Bak je eigen Limburgse vlaai!
Workshop vlaai bakken. 

Holland Casino

Rondvaart over de maas