Tarieven vakantiewoningen

All-in prijzen

Wij hanteren all-in prijzen, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Dat betekent: inclusief opgemaakte bedden, handdoekenpakket en (bij weekverblijf) eenmaal vervanging handdoeken, keukentextiel, eindschoonmaak, kinderstoeltje, eventueel kinderbedje, gratis gebruik van WiFi, gas, water en licht en de overdekte fietsenstalling. Ook is er een wasmachine en een droger beschikbaar. 

Het enige wat niet is inbegrepen in de prijs, is de toeristenbelasting. Dit is € 1,40 per persoon per dag en kan bij aankomst contant worden voldaan. 

Wij attenderen u erop dat in het vakantiehuis geen huisdieren zijn toegestaan. Ook is roken in het vakantiehuis niet toegestaan.

    Laagseizoen                 Middenseizoen                   Hoogseizoen                      
  4p 6p 4p 6p 4p 6p
Weekend         € 350 € 399 € 425 € 499 € 525 € 599
Midweek € 350 € 399 € 425 € 499 € 525 € 599
Week € 525 € 675 € 625 € 775 €725 € 875

Laagseizoen:
November tot en met maart, uitgezonderd schoolvakanties, bijzondere evenementen en feestdagen

Middenseizoen:
April, mei, juni, september en oktober 

Hoogseizoen:
Juli en augustus
* Schoolvakanties
* Feestdagen
* Speciale evenementen in de regio

Aankomst en vertrek is mogelijk op vrijdag en maandag;
U bent op de dag van aankomst welkom vanaf 15.00 uur in de middag;
De huurperiode eindigt op de dag van vertrek om 10.00 uur;
Huisdieren zijn niet toegestaan, evenals roken in de woning;
Alledrie de woningen zijn geschikt voor 6 persoonsgebruik, indien u met 4 personen boekt, wordt er een slaapkamer afgesloten voor gebruik.

Borg
De borg is 150 euro per woning, deze wordt vooraf in rekening gebracht en wordt na uw verblijf binnen 2 weken teruggestort op uw rekening.

Extra schoonmaak
Indien na het verblijf de accommodatie niet netjes wordt opgeleverd en wij buiten de normale schoonmaak, extra uren moeten schoonmaken, worden de uren à € 30,- in rekening gebracht en verrekend met de borg.

Prijswijzigingen voorbehouden

Optioneel is er op vrijdag, zaterdag of zondag de mogelijkheid om gebruik te maken van een heerlijk landelijk ontbijt in de B&B. Hiervoor rekenen wij € 12,50 per volwassene (vanaf 12 jaar) per dag en € 5,- per kind (vanaf 4 jaar) per dag. Het ontbijt wordt dagelijks vers geserveerd in onze B&B. Wilt u toch lekker in uw eigen huisje ontbijten? Dat kan natuurlijk ook. In dat geval kunt u gebruik maken van onze broodjesservice op vrijdag, zaterdag of zondag!