Nieuwe exploitanten

Per 1 januari 2023

Denken – Dromen – Durven – Doen – Gedaan

Lieve gasten en iedereen die ons een warm hart toedraagt,

In 2013 zijn wij met veel passie en gedrevenheid van start gegaan met het verwezenlijken van  onze droom, een B&B met vakantiewoningen in landelijke stijl in Evertsoord. Inmiddels is de Wertemerhoeve van B&B uitgegroeid tot een succesvolle en drukbezochte verblijfaccommodatie. Voor vele families, gezinnen en vriendengroepen uit alle windstreken zijn wij een terugkerend adres in onze mooie regio.

Na bijna 10 jaar met heel veel passie, plezier en gedrevenheid onze droom te hebben nagejaagd, willen wij jullie laten weten dat wij per 1 januari 2023  gaan stoppen.

Wij dragen de exploitatie van onze prachtige onderneming over aan de nieuwe exploitanten Luc de Ruiter en Vera Nooijen. We hebben er alle vertrouwen in dat zij de Wertemerhoeve met veel plezier en toewijding voortzetten. Wij wensen hen alle succes en geluk toe op deze mooie plek!

Wij kijken met trots terug op onze tijd bij de Wertemerhoeve. Het was een heel avontuur in alle opzichten! Wat hebben we genoten van alle bijzondere ontmoetingen met gasten vanuit de hele wereld! We hebben deel mogen uit maken van vele bijzondere gebeurtenissen, met een lach en een traan, waardoor er mooie blijvende vriendschappen zijn ontstaan.
Natuurlijk was er ook een keerzijde, meermaals hebben we onze kinderen, familie en vrienden, voor dit alles opzij gezet.
Nu komt de tijd om ons avontuur los te laten en vooruit te kijken.

Aan onze lieve gasten én niet te vergeten al onze hulptroepen op de achtergrond, hebben we veel te danken! Mede dankzij jullie is de Wertemerhoeve een succes geworden waar we súper trots op zijn! Heel erg bedankt hiervoor.

Mocht je nog een verblijf willen boeken bij ons, wij zijn er nog tot eind dit jaar en jullie zijn van harte welkom. Boekingen voor 2023 kunnen natuurlijk ook geplaatst worden. Wie weet tot ziens en anders ‘hoije wah’!

Hartelijke groet,

Roy Teluij en Nicole van Rengs