Over ons

Welkom!

Wij zijn Roy en Nicole Teluij – Van Rengs, uw gastheer en gastvrouw tijdens uw verblijf op de Wertemerhoeve.

Programma’s als “Ik Vertrek” en “Bed & Breakfast” zijn bij ons al jaren vaste prik, omdat we zelf ook al geruime tijd de droom hadden om onze eigen B&B te beginnen. Midden 2013 kregen wij de mogelijkheid om de toenmalige boerderij om te bouwen tot een B&B en daarnaast 3 nieuwe vakantiehuizen te realiseren op de plek van de oude stallen. In januari 2014 zijn we gestart met de rigoureuze verbouwing van de boerderij tot B&B en in februari 2015 hebben we onze eerste gasten verwelkomd.

Wij hebben onze B&B en vakantiewoningen tot op heden met veel liefde en plezier gerund, echter ondertussen is de vraag naar een ander soort verblijf toegenomen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt, om ons vanaf december 2018 te richten op Longstay verblijven. Dat betekent dat wij in principe geen Bed & Breakfast meer aanbieden, maar verblijven voor minimaal 2 weken inclusief schoonmaakservice. Uiteraard is er nog wel een mogelijkheid om korter bij ons te verblijven, indien er beschikbaarheid is. Zakelijke of particuliere gasten, die minimaal 2 weken op zoek zijn naar een locatie om te verblijven, zijn bij ons van harte welkom en hebben alle faciliteiten voorhanden om zelf een ontbijt of maaltijd te bereiden of desgewenst te laten bezorgen.

Wij willen al onze B&B en vakantiegasten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen de afgelopen jaren en wie weet, mogen we u op een andere manier opnieuw van dienst zijn.

Wees WELKOM bij de Wertemerhoeve en voel u thuis!

Team Wertemerhoeve
Roy en Nicole, Sandra, Imke, Rian, Eva en Maartje