Uw verblijf

voor 4-6 personen

In juli 2015 hebben wij de bouw van onze 3 spiksplinternieuwe, sfeervolle en ruime vakantiewoningen afgerond. De Peelrand, ’t Veenhuis en De Korenhof.

Iedere woning is geschikt voor 4-6 personen. Eén van de woningen, De Peelrand, is geschikt gemaakt voor mindervaliden en hier kan ook een extra bed worden geplaatst. Alledrie de woningen zijn vanaf nu te reserveren. 

Elke vakantiewoning beschikt over 3 slaapkamers, ieder geschikt voor 2 personen. Daarnaast beschikt elke woning over een badkamer met inloopdouche en ’t Veenhuis en De Korenhof zijn daarnaast ook nog voorzien van een ligbad. Er is een goed uitgeruste keuken en een comfortabele zithoek aanwezig. Alle woningen hebben een eigen tuin en overal is gratis WiFi aanwezig. Voor de kinderen is er buiten volop ruimte om te spelen en te ravotten in de Blagenwei. Als extra service bieden wij onze gasten de mogelijkheid om een heerlijk landelijk ontbijt te gebruiken in de ontbijtruimte van de B&B. 

Bekijk tarieven

Boerderijwoning 8 personen

8 gasten
8 bedden

De boerderijwoning Wertemerhoeve kan buiten het groepsseizoen in de beschikbare periodes ook geboekt worden als luxe vakantiewoning voor ...

Meer informatie