Tarieven B&B

Bed & Breakfast

Aankomst dagelijks vanaf 15.00 uur en vertrek vóór 10.30 uur. 

Kamers

Op de Stal: € 90,00 
Avondrood: € 90,00
Zonnedauw: € 90,00
Morgenstond: € 90,00

Op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag en Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag geldt een extra toeslag van 10 euro per kamer, per nacht. 

Prijsinformatie

De prijzen van de Bed & Breakfast zijn per kamer per nacht, inclusief toeristenbelasting, een heerlijk uitgebreid ontbijt, opgemaakte bedden en handdoeken. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van WiFi, de parkeerplaats en er is een overdekte fietsenstalling beschikbaar. 

Het ontbijt wordt dagelijks vers geserveerd, dit is doordeweeks mogelijk vanaf 07.00 – 09.30 uur en in het weekend tussen 07.00 en 10.00 uur in de ontbijtruimte van de boerderij. 

Toeslag kinderen
Mocht uw kindje nog in een babybedje slapen dan kunt u dit uiteraard zelf gratis meebrengen. Mocht u gebruik willen maken van een van onze ledikantjes (met opgemaakt linnen) dan brengen wij hiervoor eenmalig € 10,00 in rekening.
Een extra bed op de kamer is op de kamers Op de Stal en Avondrood ook mogelijk. Hiervoor rekenen wij voor volwassenen en kinderen vanaf 12jr € 30,00 en voor kinderen van 3 tot 12 jaar
€ 22,50. Deze prijs is inclusief ontbijt en toeristenbelasting. 

NIEUW HALFPENSION!
Boekt u halfpension, dan geniet u iedere avond van een driegangen keuze diner in het restaurant van In d’Ouwe Peel in Helenaveen! Dit gezellige restaurant ligt op vier minuten per auto van onze B&B. De kosten van deze extra service bedragen 19,75 euro per persoon, drankjes kunt u bij het restaurant afrekenen. 

Ontdek zelf dat onze B&B alles in huis heeft om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen in een prachtig decor.

Om de B&B en de vakantiewoningen voor iedereen toegankelijk te houden, zijn huisdieren niet toegestaan. Ook roken is niet toegestaan, dit kan buiten op het terras. 

Reserveren

Wilt u reserveren? Klik dan op de knop hieronder en vul ons reserveringsformulier in.

Reserveren