Tijdelijk 15% korting!

Reserveer vóór 1 juni 2020

In deze periode waarin we lang met elkaar thuis zitten, is het fijn om even de zinnen te verzetten en toch even lekker met je gezin weg te gaan in eigen land!
Wij bieden een contactloos verblijf in een schoon vakantiehuisje tot 6 personen, met een ruime keuken en woonkamer, een grote badkamer, 3 slaapkamers en een groot privé terras. De 1,5 meter afstandsregel is in onze ruime accommodatie geen probleem! De sleutel ligt voor je klaar in onze keysafe en je mag ervan uitgaan dat ons huisje lekker schoon is.
 
Ook de horecagelegenheden in onze omgeving zijn creatief en lekker eten is daarmee ook gegarandeerd Klik hier! ! Wat te denken van de heerlijke verse asperges en aardbeien die in onze streek volop geteeld worden op dit moment! Geniet van de mooie natuur in onze omgeving, ga lekker wandelen  (KnopenLopen) of fietsen!
 
Algemene voorwaarden
* Reserveren met korting kan tot en met 1 juni 2020 en is geldig op alle reserveringen vanaf 1 week verblijf;
* De aanbieding geldt ook voor aankomsten in de zomervakantie in de maand juli 2020;
* Deze aanbieding geldt niet voor al bestaande reserveringen;
* De korting geldt op de actuele prijzen van de vakantiewoningen op onze website en is niet van toepassing voor groepen. 
 
Wees welkom en boek nu je verblijf tijdelijk met 15% korting! Hopelijk zien we je snel! Meer info via 06-25513613 of info@wertemerhoeve.nl

Onder voorbehoud van wijzigingen