Corona update

regels vanaf 28 april 2021

Update 28-04-2021
De Overheid heeft besloten de maatregelen te verlengen, een exacte einddatum is niet bekend.  Zij lichten in de nieuwe maatregelen ook de vakantiehuisjes en groepsaccommodaties toe:

“Het is mogelijk om met het eigen gezin of een groep mensen die op hetzelfde adres woont een vakantiehuis te huren of in een groep van 4 personen die niet samen op hetzelfde adres wonen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee. Hier gelden ook de RIVM richtlijnen. 

Ook op uw vakantieadres geldt: het bezoek van maximaal 2 personen per dag is toegestaan

Kort gezegd betekent dit voor onze groepsaccommodatie; Eén gezin of groep mensen van 4 personen die op hetzelfde adres woont  + 2 extra personen. Kinderen onder de de 13 jaar worden hierin niet meegeteld. Dit betekent dat wij onze accommodatie nog steeds kunnen verhuren, maar enkel aan kleine gezelschappen. Papa, Mama met kinderen en twee bezoekers (opa, oma, tante, oom, vriend of vriendin) kunnen nog steeds in onze vakantiewoningen verblijven. Er is ruimte genoeg om onderlinge afstand te houden. Wij hebben 4 ruime vakantiewoningen beschikbaar. 

Ondanks alle beperkingen, die momenteel gelden vanwege COVID19 zijn de ondernemers in onze regio creatief en zijn er gelukkig ook nog heel veel dingen wel mogelijk.
Je kunt lekker naar buiten om een mooie wandeling of fietstocht te maken. De knooppunten routes zijn erg populair.
Bij Toverland is op dit moment een foodtruck neergezet, van waaruit je ook mooie wandelingen kunt maken en wat lekkers kunt krijgen na afloop.
Je kunt volledig zelfvoorzienend zijn en er zijn genoeg mogelijkheden voor afhaal en bezorgmaaltijden in de omgeving.
En natuurlijk zijn de terrassen van de lokale horeca ook hier weer geopend!!