Actueel

Nieuwsberichten

Wertemerhoeve
9 maart 2018

In de beschikbare perioden is de Wertemerhoeve vanaf nu ook als luxe vakantiewoning te reserveren. Ideaal voor een gezelschap van 8 personen, die op zoek is naar wat meer luxe, comfort en privacy. Er zijn 4 kamers en iedere kamer heeft een eigen douche en toilet. Bekijk hier alle informatie! 

Lees meer

Mooie waardering!
12 januari 2018

Wat een mooie prestatie, voor het 3e jaar op rij zo’n waardering van al onze gasten, dat is geweldig! Daar zijn we heel erg blij mee. Dankjewel voor het vertrouwen. 

Lees meer

Wertemerhoeve voor groepen
13 november 2017

Er is steeds meer vraag door groepen of wij onze accommodatie ook niet als groepsaccommodatie verhuren. Op die vraag willen we graag inspelen. Wij zijn daarom sinds kort ook aangesloten bij vakantieadressen.nl , een grote aanbieder op het gebied van groepsaccommodaties. Dus wilt u een leuk weekend met uw hele familie, vrienden of personeel bij ons […]

Lees meer

Mooie vermelding
3 september 2017

Wat een leuke verrassing, staan we zo ineens in de Kek Mama tussen 8 kindvriendelijke B&B’s in Nederland :-) Daar zijn we best een beetje trots op.

Lees meer

Heerlijke nazomer
26 augustus 2017

Augustus loopt weer bijna ten einde en wat hebben we weer vele leuke en lieve mensen mogen verwelkomen deze zomer! Ook de nazomer en de herfst zijn heel mooi in de Peel  Wie weet tot ziens met ons leuke nazomer arrangement! 

Lees meer

Lekker spelen in de Blagenwei
13 juli 2017

Ondertussen hebben we de blagenwei weer voorzien van een lekker zwembad, om lekker af te koelen met de zomerse temperaturen. Ook de trampolinerand is vernieuwd, geheel in landelijke stijl ;-) We hebben nog wat plekjes vrij deze zomer in onze vakantiewoningen. Informeer naar de mogelijkheden en kom lekker vakantie vieren in Limburg!

Lees meer

Uitbreiding in de dierenwei!
21 april 2017

Joehoe!! Sinds gisteravond hebben wij weer uitbreiding in onze dierenweide! Onze Stip heeft een klein bokje op de wereld gezet, met de naam “Vlekje” ♡♡♡ Grote broers Hayke en Bertje vinden het ook erg interessant allemaal

Lees meer

Mooi gastenbericht
28 maart 2017

Soms heb je van die van die momenten, dat je heel blij word. Dit is zo’n voorbeeld. Bij de schoonmaak van vakantiewoning de Korenhof, kwamen wij dit mooie kunstwerkje tegen in ons gastenboek… Dat is toch geweldig! Dankjewel en graag tot ziens!

Lees meer

Nieuwe arrangementen
4 februari 2017

We hebben ook dit jaar weer heel wat leuke arrangementjes samengesteld met een aantal fijne adresjes! Bekijk ze hier op onze website, er zit vast iets voor je bij!! Meer informatie of reserveren, dan kan via +31 6 25513613 of via info@wertemerhoeve.nl Graag tot ziens bij de Wertemerhoeve!! 

Lees meer

Yoga weekend Wertemerhoeve
3 februari 2017

In januari hebben wij een heel leuk gezelschap van In Balans zijn hier gehad voor hun Yoga Meditatie Weekend. We hebben van een van de deelnemers aan dit weekend een erg leuke reactie ontvangen via onze facebookpagina, die we u niet willen onthouden.  “Yogaweekend gehad bij Wertemerhoeve B&B en Vakantiewoningen … en het was SUPER! De woonkamer […]

Lees meer