Wertemerhoeve vakantiewoning

4 luxe kamers met eigen badkamer

De Wertemerhoeve kan vanaf april 2018 in de beschikbare periodes ook geboekt worden als luxe vakantiewoning voor 8 personen. 

Er zijn 4 ruime kamers op de 1e verdieping van de boerderij. Deze kamers zijn ieder geschikt voor 2 personen, met op iedere kamer een eigen badkamer en toilet. Het is eventueel mogelijk om een kinderbedje bij te plaatsen op deze kamers. 

De ruimte beneden is exclusief voor uw gezelschap te gebruiken, bij reservering van de boerderij als vakantiewoning in de beschikbare periodes. De ruime keuken in de boerderij is van alle gemakken voorzien en u kunt hier gezellig vertoeven met uw gezelschap. 

De tuin, onze speelweide met de speeltoestellen en de dierenweide zijn voor alle gasten vrij en op eigen risico toegankelijk. 

Onze vakantiewoning is op aanvraag beschikbaar. 
De prijs bedraagt € 850,- voor een weekend van vrijdag tot zondagavond 19.00 uur of een midweek van maandag tot vrijdag;
Voor een weekverblijf met aankomst op vrijdag of maandag en vertrek op vrijdag of maandag rekenen wij een tarief van € 1.275

Deze prijs is inclusief:
– opgemaakte bedden bij aankomst;
– handdoeken (2 p.p.)
– keukenlinnen (2 sets van theedoek, handdoek en vaatwasdoekje)
– koffie (filterkoffie) en thee
– vaatwastabletten
– gebruik van de keuken in de gezamenlijke ruimte.

Bijkomende kosten
Eindschoonmaak € 125,-
Toeristenbelasting van € 1,45 per persoon per dag en een waarborgsom van € 150,- die u bij geen bijzonderheden binnen 1 week na uw verblijf van ons retour ontvangt. 

 

 

Voorzieningen

Comfortabele boxspring
Douche
Toilet
Wastafel
TV
Wi-Fi

Reserveren