Morgenstond

Landelijke kamer

Morgenstond is net als Zonnedauw, geschikt voor 2 personen. De kamer is voorzien van een luxe boxspring en staat onder een schuine wand. Boven het bed bevindt zich een groot dakraam, met een mooie lichtinval. De kamer is landelijk ingericht, waarbij gebruik is gemaakt van mooie warme kleuren en natuurlijke materialen.

Zonnedauw

Romantische kamer

Zonnedauw is een romantische kamer, geschikt voor 2 personen. Het bed staat onder een schuine wand en is voorzien van een groot dakraam met een mooie lichtinval. De balken in de kamer zorgen voor een sfeervolle landelijke uitstraling. De kamer is romantisch ingericht, met gebruik van zachte kleuren, natuurlijke materialen en bijpassende accessoires.

Avondrood

heerlijk genieten...

Onze ruime kamer “Avondrood”  is geschikt voor 2 personen en er is voldoende ruimte op de kamer om een bed of een kinderbed bij te plaatsen. Door de oude balken die nog op vele plekken zichtbaar zijn, ontstaat een landelijke uitstraling met een stoer tintje.

Op de Stal

Ruim, sfeervol en stoer

Onze ruime kamer “Op de Stal” is stoer en sfeervol ingericht, waarbij gebruik is gemaakt van rustieke kleuren en materialen. Deze kamer is geschikt voor 2 personen en er is voldoende ruimte op de kamer om een kinderbed bij te plaatsen. De oude balken, die nog op vele plekken zichtbaar zijn op de kamer en in de gang, zorgen voor de typische landelijke sfeer. De dakkapel op de kamer biedt uitzicht op de landelijke omgeving van de Wertemerhoeve.