Actueel

Nieuwsberichten

Mooie vermelding
3 september 2017

Wat een leuke verrassing, staan we zo ineens in de Kek Mama tussen 8 kindvriendelijke B&B’s in Nederland :-) Daar zijn we best een beetje trots op.

Lees meer

Heerlijke nazomer
26 augustus 2017

Augustus loopt weer bijna ten einde en wat hebben we weer vele leuke en lieve mensen mogen verwelkomen deze zomer! Ook de nazomer en de herfst zijn heel mooi in de Peel  Wie weet tot ziens met ons leuke nazomer arrangement! 

Lees meer

Lekker spelen in de Blagenwei
13 juli 2017

Ondertussen hebben we de blagenwei weer voorzien van een lekker zwembad, om lekker af te koelen met de zomerse temperaturen. Ook de trampolinerand is vernieuwd, geheel in landelijke stijl ;-) We hebben nog wat plekjes vrij deze zomer in onze vakantiewoningen. Informeer naar de mogelijkheden en kom lekker vakantie vieren in Limburg!

Lees meer

Uitbreiding in de dierenwei!
21 april 2017

Joehoe!! Sinds gisteravond hebben wij weer uitbreiding in onze dierenweide! Onze Stip heeft een klein bokje op de wereld gezet, met de naam “Vlekje” ♡♡♡ Grote broers Hayke en Bertje vinden het ook erg interessant allemaal

Lees meer

Mooi gastenbericht
28 maart 2017

Soms heb je van die van die momenten, dat je heel blij word. Dit is zo’n voorbeeld. Bij de schoonmaak van vakantiewoning de Korenhof, kwamen wij dit mooie kunstwerkje tegen in ons gastenboek… Dat is toch geweldig! Dankjewel en graag tot ziens!

Lees meer

Nieuwe arrangementen
4 februari 2017

We hebben ook dit jaar weer heel wat leuke arrangementjes samengesteld met een aantal fijne adresjes! Bekijk ze hier op onze website, er zit vast iets voor je bij!! Meer informatie of reserveren, dan kan via +31 6 25513613 of via info@wertemerhoeve.nl Graag tot ziens bij de Wertemerhoeve!! 

Lees meer

Yoga weekend Wertemerhoeve
3 februari 2017

In januari hebben wij een heel leuk gezelschap van In Balans zijn hier gehad voor hun Yoga Meditatie Weekend. We hebben van een van de deelnemers aan dit weekend een erg leuke reactie ontvangen via onze facebookpagina, die we u niet willen onthouden.  “Yogaweekend gehad bij Wertemerhoeve B&B en Vakantiewoningen … en het was SUPER! De woonkamer […]

Lees meer

Promotieteam Wertemerhoeve
2 februari 2017

Ons eigen promotieteam is gearriveerd op de Noordkaap!! Veel plezier en een goede en veilige terugreis gewenst #TeamRuiters #ExpeditieNoordkaap 

Lees meer

Guest Review Award 2016
17 januari 2017

Wij zijn SUPERtrots op onze gemiddelde beoordelingsscore van 9,8 op @bookingcom! Dankjewel aan alle gasten voor jullie vertrouwen en jullie mooie beoordelingen! We gaan er alles aan doen om dit prachtige resultaat te behouden en begroeten jullie graag in onze B&B en vakantiewoningen!

Lees meer

Nu ook Halfpension mogelijk
22 september 2016

In samenwerking met Restaurant In d’Ouwe Peel in Helenaveen, is het vanaf nu ook mogelijk om halfpension bij ons te boeken. Boekt u halfpension, geniet u iedere avond van een driegangen keuze diner in het restaurant van In d’Ouwe Peel in Helenaveen! Dit gezellige restaurant ligt op vier minuten per auto van onze B&B en is […]

Lees meer